Menu

Rijhallen reserveren

Rijhal 1 is voorzien van een professionele vlokkenbodem van 2017 (40 bij 20). Wij slepen en sproeien deze regelmatig om de bodem optimaal te houden. Naast de bak is een ruim gangpad waar eventueel de paarden kunnen worden vastgezet. Voor de springliefhebber is er hindernismateriaal aanwezig.

Rijhal 2 is voorzien van een vlokkenbodem uit 2015 (40 bij 15).

Beide rijhallen zijn via ons digitale systeem te reserveren. Hiervoor dient u een account aan te maken (knop rechtsboven in uw scherm). Hierna is het een kwestie van even inloggen, betalen, reserveren en u kunt rijden. U kunt kortingskaarten aanschaffen. Een kortingskaart geldt voor beide rijhallen. Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang. Dit is kosteloos als er betaald is vanuit een kortingskaart. Voor de tarieven zie rechts. Voor beide hallen geldt dat longeren en paarden/ponies los laten lopen niet is toegestaan. Nog vragen: 06 30 22 80 58

Wilt u de accommodatie huren voor andere doeleinden of andere afspraken maken mail naar .

TIP: Wij strooien zout maar mocht het toch glad zijn: laden en lossen in de deuropening. 

 

 

 

Over Stichting Manege Norg

De Stichting Manege Norg is opgericht op 10 september 1997. Zij bestaat uit twee rijhallen waarvan zowel verenigingen als particulieren gebruik van maken.

Locatie Manege

Manege Norg
Kerkpad 4
9331 AC Norg

Contactgegevens

Stichting Manege Norg
p/a Sparrenlaan 13
9331 CL Norg
Mob: 06 - 30228058
E-mail:

Login or Aanmelden

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?