Voldoende parkeerruimte rondom de manege

Reserveer direct

Twee verschillende rijhallen

Ook te huren door andere (sport)verenigingen

Nieuwe kortingskaart met 10% korting en geringe tariefsverhoging per 1 januari 2024 voor de individuele huur.

dec 14, 2023

Ook wij zijn de laatste jaren geconfronteerd met diverse prijsverhogingen.  Tot nu toe hebben wij deze verhogingen steeds zelf kunnen oplossen.  Daar is de rek nu uit, zodat ook wij iets aan de huurprijzen voor individuele verhuur moeten doen, en zijn ook wij genoodzaakt een kleine prijsverhoging door te voeren.

Het uurtarief voor de grote hal gaat naar € 9,50. Het uurtarief voor de kleinere hal blijft gelijk op € 7,00. Het uurtarief voor de volgende ruiter(s) in de bak blijft gelijk.

Het tarief voor de kortingskaart gaat naar € 76,00 (= 20% korting) en geeft dus een tegoed van  € 95,00 op je account. Als je van deze kaart gebruik maakt, huur je bij voorbeeld de grote hal voor  € 7,60 per uur.

We gaan een tweede kortingskaart invoeren. De aanschafwaarde van deze kortingskaart is € 25.65 (=10 % korting) en deze kaart geeft dus een tegoed van € 28,50 op je account. Als je van deze kaart gebruik maakt, huur je bij voorbeeld de grote hal voor € 8,55 per uur.

Het grote voordeel van een kortingskaart is ook nog, dat bij annulering het afgeboekte bedrag automatisch op je account wordt teruggeboekt.