Voldoende parkeerruimte rondom de manege

Reserveer direct

Twee verschillende rijhallen

Ook te huren door andere (sport)verenigingen

Wijzigen en annuleren en geld retour. Hoe werkt het?

dec 8, 2023

Annuleren of wijzigen doe je in supersaas (de agenda). Dit is mogelijk tot 1 uur voor aanvang van de reservering. Dus niet in het verleden.

Wijzigen is alleen mogelijk als het bedrag niet verandert. Dus als je dezelfde reservering naar een ander tijdstip wil verplaatsen. Als het aantal ruiters wijzigt of de gekozen rijhal moet je annuleren en opnieuw reserveren.

Annuleren. Als er betaald is vanuit een kortingskaart komt het bedrag bij annuleren automatisch terug op je account. Indien je niet in het bezit bent van een kortingskaart kan je ook het bedrag terug krijgen op je account.  Maar dan moet je ons mailen of het contactformulier gebruiken opdat wij de annulering kunnen uitvoeren. Dus niet eerst zelf annuleren en ons dan mailen.