Voldoende parkeerruimte rondom de manege

Reserveer direct

Twee verschillende rijhallen

Ook te huren door andere (sport)verenigingen

Stal Hulzebos

okt 5, 2023

Stal Hulzebos is sinds maart 2017 gevestigd in Lieveren. In die twee jaar werden er al flink wat paarden aangekocht en soms ook weer verkocht. Vorig jaar werden de eerste eigen veulens geboren. De huidige fokmerries zijn Embaniki (v. Carembar de Muze/Glocks London), veulen van Emir R; Olympus Babuschka (v. Bon Ami Z), drachtig van Henkie; Ketchy I (v. Expression), drachtig van Johnny Cash; Elite-Morka ster (v. Hotline); Delilah (v. Hotline) en Hydra (v. Apache). Marcel Hulzebos streeft ernaar om op termijn drie springmerries en drie dressuurmerries te hebben om mee te fokken. Stal Hulzebos sloot zich onlangs aan bij LTO. ‘Ik begreep dat er nog niet veel paardenhouders lid zijn. Dat is jammer, want hoe meer leden, hoe sterker de bangenbehartiging. Bovendien doet LTO mee aan het Keurmerk Paard en Welzijn. Wij vinden goede paardenverzorging erg belangrijk. Dat zou overal zo moeten zijn’, besluit Hulzebos.

Oostervoortseweg 1 Lieveren