Voldoende parkeerruimte rondom de manege

Reserveer direct

Twee verschillende rijhallen

Ook te huren door andere (sport)verenigingen

Dierfysiotherapie en Revalidatie Anne van den Eerenbeemt

okt 5, 2023

Anne van den Eerenbeemt, Gediplomeerd humaan en dierenfysiotherapeut en een dierenliefhebber in hart en nieren. Als klein meisje was ik al gek op dieren. Ik heb veel verschillende paarden en pony’s voor diverse eigenaren gereden. Een leuke tijd, waar ik op verschillende adressen veel heb geleerd over het managen en trainen van verschillende rassen en stamboekpaarden.

Het is fantastisch om paarden veelzijdig op te leiden. Met name omdat de variatie in oefeningen groot is. Naast de vele jonge paarden die ik heb opgeleid, heb ik inmiddels meerdere paarden op hoog niveau geklasseerd in de discipline dressuur, springen en eventing. Het goed managen op hoger niveau, zeker in meerdere disciplines, is een echte uitdaging. Dit kan iedere sporter beamen.

Daarnaast heb ik fanatiek met mijn honden in de agility gelopen. Een fantastische tak van hondensport die naast een geweldige band met je dier ook veel kennis gaf over fysieke training van de hond.

Sinds Januari 2009 ben ik werkzaam bij SKS Fysiotherapie te Assen. Hier heb ik mij kunnen specialiseren tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut en heb ik vele cursussen gevolgd, zoals Dry Needling, verschillende mobilisatietechnieken en hydrotherapie.

In december 2021 heb ik de opleiding Dierfysiotherapie in Barneveld afgerond. Deze twee en half jarige opleiding is een aanvulling waarin ik mijn passie, hobby en werk goed kan combineren.

Mijn missie is om het multidisciplinair werken binnen de diergeneeskunde te gaan versterken. Dit om de kwaliteit van de zorg op een hoger niveau te krijgen voor u en uw dier.